Son dakika deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD verilerine göre bugün en son saat 13:41’de Malatya Akçadağ’da  deprem oldu. 03 Ağustos AFAD ve Kandilli son depremler

Az önce deprem mi oldu? Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu?  Kaç şiddetinde deprem oldu?  03 Ağustos 2024 son dakika deprem haberleri...

Deprem kuşağında yer alan Türkiye’de her gün onlarca sarsıntı meydana geliyor. AFAD ve Kandilli son depremleri anlık olarak paylaşıyor. Peki, hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem nerede, ne zaman ve kaç şiddetinde oldu?  

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son depremler 3 Ağustos 2024.

En son depremler listesine AFAD ve Kandilli Rasathanesi internet sitesinde yer alan son depremler listesinden öğrenilebilir.

MALATYA AKÇADAĞ’DA DEPREM OLDU

AFAD verilerine göre en son bugün saat 13:41’de Malatya Akçadağ’da  2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 9.06 kilometre olarak ölçüldü.

BURSA'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bursa'da da bugün sabah saat 05.05'te 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Sarsıntının derinliği 4,69 kilometre olarak ölçüldü.

İşte 3 Ağustos AFAD ve Kandilli son depremler listesi…

AFAD 3 AĞUSTOS SON DEPREMLER LİSTESİ

Afad 3 Ağustos Son Depremler Li̇stesi̇ (1)Afad 3 Ağustos Son Depremler Li̇stesi̇ (2)

KANDİLLİ RASATHANESİ 3 AĞUSTOS SON DEPREMLER LİSTESİ

Kandi̇lli̇ Rasathanesi̇ 3 Ağustos Son Depremler Li̇stesi̇

Kaynak: BAHRİ UÇAR