ÖNCE OTOBÜSÜ TAŞLADILAR! 

C4h2VQFXAAAbOyp
Maç öncesinde stada doğru ilerleyen Galatasaray takım otobüsü kimliği belirsiz kişilerce taşlandı. Olayda yaralanan olmadı. 

TARAFTARLAR BALIK İSTİFİ GİBİ AYAKTA BEKLETİLDİ!

F5C1T2PXsAAiTrz
Maç için statta yerini alan taraftarlara bir şoku da tribünlerde yaşadı. Gelen görüntülere göre bir tribüne koltuk sayısından fazla taraftar alınınca oturulacak yer kalmadı ve çoğu taraftar maçı ayakta takip etti.


MAÇ BAŞLAMASINA RAĞMEN KUYRUK DEVAM ETTİ!

F5CywWwXwAAKzXw
Maçın kapalı gişe olması nedeniyle yaşanan yoğunluktan dolayı bir çok taraftar maçın başlama düdüğüne yetişemedi. Maçın ilk yarım saatine yetişemeyen taraftarların bir kısmı evlerine geri dönerken bir kısmı ise ikinci yarıya yetişebildi.


TRAFİK FELÇ OLDU!

F5CWeRfXkAABS-z

Maça şahsi arabası ile gelen taraftar sayısı çok fazla olunca stat çevresinde uzun kuyruklar oluştu. Hem park yerini yetersiz olması hem de bölgede trafiğin koordine edilmemesi büyük sıkıntılara neden oldu. 


PARK EDECEK YER BULAMAYINCA YOLLARI KAPATTILAR!

F5CpvQcWQAA39JF
Gelen görüntülere göre stat çevresinde araç park alanı bulamayan taraftarlar yolu kapatarak araçlarını boş alanlara park ettiler. Bölgede ise trafik polisi olmaması dikkat çekti. 

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ!

F5C1T2RWkAAe1Pw


Hem civar illerden hem de Gaziantep'in 4 bir yanından maçı izlemek için gelen taraftarla yaşadıkları karşısında isyan ettiler. Hem trafik hem de stat önündeki uzun kuyruklar taraftalar tarafından büyük tepkiye neden oldu.