Transfer döneminin suskun Kulüplerinin başında gelen Gaziantep FK, 24 Haziran tarihinde başlayan transfer döneminde şimdiye kadar sadece 2 transfer açıklaması yaptı. Artık Gaziantep FK’nın suskunluğunu bozarak arka arkaya birçok transfer açıklaması yapması bekleniyor.

2 TRANSFER AÇIKLANDI

 Gaziantep Fk Transfer

Gaziantep FK’lı taraftarlar takımlarının transfer dönemini bu denli suskun geçirmesini eleştirirken, birçok transfer iddiasına karşın henüz imzalanmış 1 transfer bulunuyordu. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde ise Gaziantep FK, Önce Eren Erdoğan daha sonra ise Fransız orta saha oyuncusu Quentin Daubin’i renklerine bağladı.

TARAFTAR SABIRSIZ

 Gaziantep Fk Taraftar

Gaziantep’in sabırlı transfer tutumuna tepki gösteren Gaziantep FK taraftarı ise transferlerin daha erken yapılması ve kampa yetişmesi yönünde görüş bildiriyor. Transferlerin geç kalmasının adaptasyon sorunlarına yol açabileceğini söyleyen taraftarlar transfer ile ilgili Gaziantep FK’nın elini çabuk tutması konusunda ısrarcı.

'SERDAR DURSUN'ALDO GELİYOR

 Gaziantep Fk Serdar Dursun

Forvet konusunda arayışlarını sürdüren Gaziantep FK’nın Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun ile görüştüğü iddia edildi. Serdar Dursun transferi ile forvet hattını güçlendirmek isteyen Gaziantep FK’da Teknik Direktör Selçuk İnan transfere izin verdi. Serdar Dursun ile görüştüğü iddia edilen Gaziantep FK’nın ise transferi en kısa zamanda bitirebilmek adına elinden geleni yaptığı söyleniyor.

Kaynak: Mehmet Fener