Her burcun özellikleri diğerlerine göre farklılık gösterir. Burçların benzerlikleri olsa da onları birbirinden ayıran temel özellikleri de vardır. Bazı burçlar kıskanç bazıları eğlenceli ve bazıları da oldukça kindar olabilir. Bu özellikleri bakımından her burç kendince benzersizdir.

İşte sene sonuna kadar aşkta yüzü gülecek burçlar

BOĞA

İlişkilerinde sadakate önem veren Boğa burcu insanı son derece fedakardır. Boğalar terk edildikleri takdirde umursamaz davranabilirler. Fakat onların iyi yönleri en çok özlenen eski sevgililer listesinin üst sıralarına taşır. Astrologlar eski sevgililerin, onların kıymetini anladıktan sonra geri dönebileceğini belirtiyor.

YENGEÇ

Duygusal olmalarıyla bilinen Yengeç burcu insanı naiftir. Ayrılıklar onları üzer. Eski sevgililerini özler ve onları yeniden görmek isterler. Yengeçler retroların da etkisiyle şu ana dek eski sevgililerine imalı bazı adımlar atmış olabilir. Astrologlara göre sene sonuna dek gerçekleşecek tutulmaların da etkisiyle eski sevgilileri onlara tekrar bir yeşil ışık yakabilir.

AKREP

Astrologlardan bir müjde de tutkulu olmalarıyla bilinen Akrep burcu için geldi. Onların sevgilileri, ayrıldıktan sonra bile yaşadıkları güzel anları unutamıyor. Bu nedenle Akrepler her an eski sevgiliden 'özledim' mesajı alabilirler.

KOVA

Liderlik özelliğiyle bilinen Kova burcu özgür ruhludur. Bireyselliğe önem verir. Bu kişiler eski sevgililerinden ayrıldıklarında, kendilerini daha özgür hissedebilirler. Onların pozitif gelişimini fark eden eski sevgilileri hayatlarına tekrar girmek için her an bir adım atabilirler.

BALIK

Romantik ve duygusal olmalarıyla bilinen Balık burcu insanı ayrılık yaşadıktan sonra bile eski sevgilisini özleyebilir. Astrologlara göre Balıklar yıl sonuna dek gerçekleşecek tutulmaların etkisiyle kurdukları bir kavuşma hayalinin gerçekleşmesine tanık olacaklar.

Editör: Mehmet FENER