31 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye geçen Şehitkamil Belediyesi’nden bir skandal daha! Şehitkamil Belediyesi, daha önce imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı büyük tepki çeken şarkıcı Gülşen’i 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde sahneye çıkartıyor.

2022 yılında bir konserinde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şarkıcı Gülşen, 25 Ağustos 2022 tarihinde tutuklanmıştı. Şarkıcı Gülşen, 4 gün kaldığı cezaevinden 29 Ağustos 2022 tarihinde tahliye edilmişti.

ŞARKICI GÜLŞEN NE DEMİŞTİ?

Konserinde sarf ettiği sözlerle büyük tepki çeken şarkıcı Gülşen, konser verdiği sırada "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Şehitkâmil’den Bir Skandal Daha! (5)

GÜLŞEN'İN SÖZLERİ ÜLKEDE GÜNDEM OLMUŞTU

Gülşen'in sahnede İmam Hatip Liselilere yönelik bu sözleri ülkede büyük tepki çekmiş ve günlerce konuşulmuştu.  

CHP’YE GEÇEN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN BİR SKANDAL DAHA!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye geçen Şehitkamil Belediyesi’nin, 19 Mayıs Gençlik Konser için imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerle büyük tepki çeken şarkıcı Gülşen ile anlaşması kentte tepkiyle karşılandı.

Şehitkamil Belediyesi’nden Bir Skandal Daha! 3

GAZİANTEPLİLER ŞARKICI GÜLŞEN’İN SAHNE ALMASINI İSTEMİYOR

Şarkıcı Gülşen’in 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde sahne alacak olmasına tepki gösteren Gaziantepliler, Şehitkamil Belediyesi’ne bu yanlıştan dönülmesi için çağrıda bulundu.

Editör: Bahri Uçar