Peki, Seçil Erzan kimdir ve yaşananlar ne hakkında? İşte detaylar...

MERAK EDİLEN İSİM: SEÇİL ERZAN

Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çeken Seçil Erzan, adeta gizemli bir figür haline geldi. Vatandaşlar, kim olduğu ve yaşananlar hakkında bilgi sahibi olmak için araştırmalar yapıyor. Ancak bu merakın ardında yatan gerçek nedir?

SEÇİL ERZAN'IN GEÇMİŞİ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğan Seçil Erzan, eğitim hayatına da bu ilçede başladı. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Çorlu Lisesi'nde öğrenim gördü ve üniversite eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Bankacılık kariyerine adım atan Erzan, Çorlu'da bir bankada şube müdürü olarak 10 yıl boyunca görev yaptıktan sonra İstanbul'a atanarak şube müdürlüğü görevine getirildi. Ancak hayatındaki dönüm noktası, 2013 yılında yaşandı.

GEÇMİŞİNDEKİ DÖNEM NEDENİYLE GÜNDEMDE

Erzan, çalıştığı banka ile Galatasaray arasında yapılan sponsorluk anlaşması çerçevesinde dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in finansal danışmanlığını üstlenmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Ancak daha sonra ortaya çıkan iddialar, Erzan'ın şube müdürü olarak yaptığı fon tavsiyelerinin yasal sorunlarla sonuçlanmasıyla gündemde kaldı. Şu anda suçlamalar nedeniyle cezaevinde bulunan Erzan, sosyal medyanın ve kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor.

Muhabir: MEHMET FENER