SANKO Holding Gaziantep’in en önemli şirketlerinin başında geliyor. Birçok farklı sektörde yatırımları bulunan SANKO Holding, eğitime ve Gaziantepli vatandaşlara verdiği desteklerle de gündeme geliyor. Gaziantep’e verdiği desteklerle herkesin göz bebeği olan SANKO Holding, kentin çeşitli bölgelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya da devam ediyor.

Vatandaşlar için birçok farklı desteklerde bulunan SANKO Holding, eğitime verdiği desteklerle ön plana çıkarken, aynı zamanda ihtiyaç sahibi aileler için de gıda yardımları gerçekleştiriyor. Gaziantep’in çeşitli mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan SANKO Holding, bu ailelerin gıda ihtiyaçlarını gideriyor.

Whatsapp Görsel 2024 09 09 Saat 10.43.24 B0D3Ef8B

SANKO HOLDİNG HAKKINDA

SANKO, 100 yılı aşkın geçmişiyle; başta grubun amiral gemisi konumundaki tekstil sektöründe olmak üzere, Türkiye’nin en büyük yenilenebilir enerji, çimento ve ambalaj üreticileri arasında yer almaktadır. Anadolu sanayileşmesinin öncülerinden olarak Türkiye ihracatında önemli bir pay sahibi ve Türkiye ekonomisinin itici gücü konumundadır.

11 farklı sektörde faaliyet gösteren SANKO, dünyanın birçok noktasında bulunan irtibat ofisleri ile 100’ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

SANKO Holding 14.000 kişiye yarattığı istihdam ile Türkiye’nin önemli işverenleri arasında bulunuyor.

Kendini ülkesine ve toplumuna karşı her alanda sorumlu hisseden SANKO, eğitim, sağlık ve kültür-sanat alanında yaptığı yatırımlar ve sosyal sorumluluk çalışmaları ile toplumsal gelişime katkı sunmayı hedeflemiştir.

Sani Konukoğlu Vakfı aracılığıyla okullar, üniversiteler, hastaneler, camiler, kültür merkezleri ile 46 kalıcı eser bırakılmış, şimdiye dek 30.000’den fazla öğrenciye karşılıksız eğitim bursu verilmiştir. Kurucusu Sani Konukoğlu’nun “İşin hilesi dürüstlüktür” ilkesini başarısının temeli olarak görmektedir.

Kaynak: Mehmet Fener