Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken,  belediye başkan adayları da çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Seçim heyecanın yaşandığı Gaziantep’te de tüm belediye başkan adayları sahadaki çalışmalarını hız verdi.

AK Parti’den yeniden aday gösterilen Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, ilçede seçim çalışmalarına tam hız devam ediyor.

SAKAROĞLU İLE YAVUZELİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, önceki dönemlerde ilçede yaptığı çalışmalarda halkın büyük takdirini kazanmıştı.

Üç dönemdir Yavuzeli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kemal Sakaroğlu’nun ilçenin sorunlarını ortak akılla çözme anlayışı vatandaşların takdirini kazanmıştı.

Sakaroğlu 1 Nisanda Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz (4)

Gaziantep Büyükşehir Belediyesiyle uyum içerisinde çalışan Sakaroğlu, bölgeye yeni tesisler yapılmasına da öncülük ediyorlar.

Tarım bölgesi olan Yavuzeli’nde özellikle çiftçilerin taleplerini titizlikle inceleyen Sakaroğlu, sulama ve kooperatifleşme gibi konularda yeni projelerle bölgeyi canlandırmayı hedefliyorlar.

Sakaroğlu, yaptığı önemli projelerle Yavuzeli’nin çehresini değiştirirken, ilçedeki vatandaşlar da yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

1 NİSANDA HİZMETE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

31 Mart yerel seçimler öncesinde mahalle mahalle gezerek tüm Yavuzeli halkıyla buluşan Mustafa Kemal Sakaroğlu, 1 Nisanda Yavuzeli’nde kaldıkları yerden hizmete devam edeceklerini belirtti.

Gece gündüz demeden bölge esnafı ve vatandaşlara bir araya gelen Sakaroğlu, “İnanıyorum ki halkımızın teveccühü ile tekrar seçilerek 1 Nisan’da hizmet, proje ve yatırımlara kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Sakaroğlu 1 Nisanda Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz (1)

Projeleri ve gayretleriyle Yavuzeli'ne önemli hizmetler yapan Mustafa Kemal Sakaroğlu, “Biz büyük aileyiz. Hizmetlerimiz devamı için el birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi

İlçede tüm mahallelerin altyapı ve üst yapı hizmetlerinde önemli bir noktaya geldiklerini ifade eden Sakaroğlu, “İlçe halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yavuzeli’nde kentsel dönüşüm projesi ile daha güzel yaşam alanları ve park alanlarının olması için çaba harcadıklarını kaydeden Sakaroğlu, bölgede turizmi canlandıracak çalışmaları da hassasiyetle sürdürdüklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat Gibi Yanıt! "O İş Bitti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat Gibi Yanıt! "O İş Bitti!

YAVUZELİ HEMŞEHRİLERİMİZE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sakaroğlu 1 Nisanda Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz (2)

Proje ve yatırımların yeni dönemde de süreceğinin altını çizen Sakaroğlu, Yavuzeli'nde ayrım yapmadan herkesin ve her kesimin belediye başkanı olduğunu belirterek, belediyenin  kapılarının tüm ilçe halkının açık olduğunu ifade etti.

Yavuzeli’nde AK Parti’ye verilen desteğinden bu dönemde daha da arttığını belirten Sakaroğlu, “Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de her zaman ve her yerde bizleri yalnız bırakmayan, bizlerle beraber yürüyen sevgili Yavuzeli Hemşehrilerimize şimdiden canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sakaroğlu 1 Nisanda Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz (5)

MUSTAFA KEMAL SAKAROĞLU KİMDİR?

1975 Araban doğumlu olan Mustafa Kemal Sakaroğlu ilk orta öğrenimini Yavuzeli'nde tamamladı. Lise eğitimini ise Gaziantep Lisesi'nde tamamladı. Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Mezunudur. Üç dönemdir Yavuzeli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kemal Sakaroğlu. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Mustafa Kemal Sakaroğlu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti Gaziantep Yavuzeli Belediye Başkan adayıdır.

Muhabir: Bahri Uçar