‘Gözlüğe dair herşey'i bir arada sunan SILMOİSTANBUL Fuarı 2023, sektör profesyonellerini buluşturdu.

23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Silmo İstanbul 0ptik Fuarı kapılarını açtı.

Paris’ten sonra İstanbul’u yükselen optik sektörü ticaret hacminin ikinci adresi olarak gösteren ve Orta-Yakın Doğu’nun en büyük optik fuarı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, sektörün tüm grupları tarafından özlemle, büyük bir heyecanla beklenen-desteklenen ilk optik fuarı olan SILMOİSTANBUL Fuarı 23 Kasım’da başladı.

REYSAN GÖZLÜK YEPYENİ MODELLERLE SILMOİSTANBUL FUARINDA

Gaziantep’ten SILMOİSTANBUL Fuarı 2023’e katılan Reysan Gözlük standına Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Paris’ten sonra İstanbul’u optik sektörünün ikinci adresi yapan Silmoİstanbul Optik Fuarı’nda Reysan Gözlük; esnek ve çözüm odaklı yaklaşımı ile gerek yurtdışı gerek yurtiçi ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Silmo Optik İstanbul Fuarı'na ilişkin genel değerlendirmede bulunan Reysan Firma Kurucusu Cuma Reyhan, Fuarın güzel geçtiğini belirterek, “Yeni modelleriyle yeni ürünlerimiz fuarda sergileniyor. Fuara özel indirimlerimiz var. Şuana kadar Reysan Gözlük standına gösterilen yoğun ilgiden memnunuz” dedi.

Fuara katılan Reysan Firma Kurucusu Cuma Reyhan, İstanbul Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölümü öğrencilerine de tecrübeleri ve üretim firması hakkında bilgi verdi.

BAHRİ UÇAR