Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Karpuzatan Mesire alan için müjdeli haberi duyurdu. Müjdeli haberde Fatma Şahin’in detayı dikkat çekti. İşte detaylar...

Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin'den Karpuzatan müjdesi!

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Karpuzatan Mesire alan için müjdeli haberi duyurdu, GBB Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

Yeniden Refah’lı Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin,  Karpuzatan Mesire alanın 29 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Oğuzeli Belediyesine devredildiğini duyurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür eden Öztekin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Öztekin'n Karpuzatan Müjdesinde Fatma Şahin Detayı (2)

“Değerli Hemşerilerim, Bugün sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğumuz bir müjdeyi sizlere iletmek istiyorum. Karpuzatan Mesire Alanımız, 29 yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyemizden Oğuzeli Belediyemize devredilmiştir. Bu önemli gelişme ile birlikte, Karpuzatan'ı daha da güzelleştirmek ve cazip hale getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Yeni dönemde, Karpuzatan Mesire Alanımızı, geliştirmeyi ve daha fazla turist çekmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda, alanın hızlıca yeni döneme hazırlanması için önemli alt ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Hem kış hem de yaz aylarına uygun donatılarla, Karpuzatan’ı dört mevsim ziyaret edilebilen bir cazibe merkezi haline getirmek en büyük amacımızdır.

Bu çalışmalarla birlikte, Oğuzeli'nin doğal güzelliklerine değer katarak, bölge ekonomisine ve turizmine önemli katkılar sağlamayı umuyoruz. Her anımızda Oğuzeli’ne hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve bu projede de elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza gönülden inanıyoruz.

Karpuzatan Mesire Alanımızın tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca, bu projeye olan duyarlılığı ve desteği için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin Hanımefendi’ye de içten teşekkürlerimi sunarım.”

Kaynak: BAHRİ UÇAR