Daha önce bir dönem Oğuzeli’nde belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden Oğuzeli Belediye Başkanı seçilen Bekir Öztekin, Oğuzeli için gerçekleştirmek istediği hayallerini tek tek açıkladı. İşte Öztekin’in Oğuzeli’nde hayata geçirmek istediği o projeler…

OĞUZELİ’NDE BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

Oğuzeli’nde Bungolov evlerden mesire alanlarına, büyük bir AVM'den kültürel tesislere kadar birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini açıklayan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, “Göreve gelirken hep vurguladığımız gibi, büyük düşünmek bizim temel ilkemiz oldu. 2009/2014 yılları arasında Oğuzeli’ne kazandırdığımız onlarca esere, 2024 yılında, yani ikinci dönemimizde ekleyeceğimiz yeni projelerimizle Oğuzeli’ne değer katmaya devam edeceğiz. Oğuzeli Merkez ilçe gücünü sonuna kadar kullanarak kendini değiştirecek ve dönüştürecek. Bungolov evlerden mesire alanlarına, büyük bir AVM'den kültürel tesislere kadar birçok projeyi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Öztekin’den Oğuzeli Için Avm Ve Bungolov Evler Müjdesi (3)

OĞUZELİ’NDE BUNGOLOV EVLER YAPILACAK

Oğuzeli’nde Bungolov Evler inşa edeceklerini belirten Öztekin, “Oğuzeli’nin doğal güzelliklerini en iyi şekilde değerlendirebilmek ve hemşerilerimize doğayla içe vakit geçirme fırsatı sunabilmek adına, modern ve çevre dostu bungolov evler inşa edeceğiz.  Aynı zamanda Karpuzatan’ı değiştirip ve dönüştürerek, şehir dışına su ve yeşillik aramaya giden hemşerilerimizin buraya gelmesini sağlayacağız.  Keza Deliktepe’yi de yine önemli değişimlere tabi tutacağız” dedi.

Öztekin’den Oğuzeli Için Avm Ve Bungolov Evler Müjdesi (2)

OĞUZELİ’NDE BÜYÜK AVM YAPILACAK

Oğuzeli’nde Büyük Alışveriş Merkezi inşa edeceklerini de açıklayan Öztekin, “İlçemize büyük bir alışveriş merkezi kazandırarak, hemşerilerimize daha kaliteli hizmetlerin sunulmasını sağlamak en büyük hayalim. Ayağı yere sağlam basan tüm projelerin hepsini Oğuzeli’ne getirmek tek hedefim” diye konuştu.

Kaynak: BAHRİ UÇAR