Beyin ve sinir cerrahı Op. Dr. Ali Atadağ öncülüğünde, hastaların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen hastane, geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

Dr. Ali Atadağ'ın açıklamaları şu şekilde:

"Beyin ve Omurilik Tümörleri ve Kistleri Tedavisi: Beyin ve omurilik tümörleri ve kistlerinin tedavisinde en güncel ve etkili yöntemleri kullanarak hastalarına umut ışığı oluyor.

Bel, Boyun ve Sırt Fıtıkları: Mikrocerrahi teknikleri ile bel, boyun ve sırt fıtıklarını tedavi eden Bossan Hospital, ameliyatsız nokta atışı enjeksiyon tedavisi ile de fark yaratıyor.

Kafatası Şekil Bozuklukları: Doğumsal veya sonradan oluşan kafatası şekil bozuklukları, kişiye özel tedavi planları ile düzeltiliyor.

Gergin Omurilik Sendromu ve Doğumsal Problemler: Gergin omurilik sendromu ve doğumsal beyin ve omurilik problemlerinde, hastaların ağrılarını ve hareket kısıtlılıklarını en aza indiren tedavi yöntemleri uygulanıyor.

Hidrosefali ve Beyin Kanamaları: Hidrosefali ve beyin kanamaları gibi ciddi durumlarda, son teknoloji cihazlarla ve acil çözümler sunuluyor.

Omurga Kırıkları ve Travmaları: Omurga kırıkları ve travmaları, en yeni teknikler ve kapalı ameliyat yöntemleri ile tedavi ediliyor. Vertebroplasti ve kifoplasti operasyonları ile hastalar kısa sürede sağlığına kavuşuyor.

Yaşlılığa Bağlı Omurilik Daralması: Yaşlılığa bağlı omurilik daralması tedavisinde, yaşam kalitesini artıran çözümler Bossan Hospital'de."

Kaynak: Haber Merkezi