Birçok öğretmen adayı bu yıl 24 Kasım öğretmenler gününde atama müjdesi verilip verilmeyeceği konusunda merakını dile getiriyor. Bunun yanı sıra yine 24 Kasım öğretmenler gününde mevcut öğretmenler ise maaşlarına zam gelip gelmeyeceği konusunda meraklarını gidermek için araştırmalar yapıyor.

KABİNE TOPLANTISI’NDA GÖRÜŞÜLECEK Mİ?

24 Kasım Cuma gününe denk gelen öğretmenler gününden önce 20 Kasım günü yapılacak Kabine Toplantısı’nda konuya dair görüşme yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Herkes bu konuda Kabine Toplantısı’nda konuşulması gereken konuları merak ederken, öğretmen adayları atama mevcut öğretmenler ise maaşlara zam gelip gelmeyeceği konusunda gözlerini kabine toplantısı ve 24 Kasım gününe çevirdi.

GÖZLER KABİNE VE 24 KASIM AÇIKLAMALARINDA

Kabine Toplantısı’nın bitmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda konuşulan konular ve alınan kararlara yönelik açıklamalarda bulunacak. Birçok farklı konunun konuşulacağı Kabine Toplantısı’nda öğretmenlere atama ve mevcut öğretmenlerin maaş zamlarına dair konuların görüşülüp görüşülmeyeceği ise merak konusu…

MEHMET FENER

Editör: Mehmet FENER