Gaziantep FK transfer sezonunun başladığı günden bu yana forvet, orta saha ve kaleci olmak üzere 3 transfer açıkladı. Gaziantep FK taraftarı kulübün transfer konusunda yavaş kaldığını ve transferlerin en kısa zamanda yapılarak kampa yetiştirilmesi gerektiğini dile getiriyor.

GAZİANTEP FK’DAN 3 TRANSFER

 Trnsfr-2

Gaziantep FK, transfer sezonunun başlamasından bu yana 3 transfer açıklaması yaptı. Gaziantep Futbol Kulübü transfer sezonunun başladığı günden bu yana forvet orta saha ve kaleci olmak üzere 3 transfer açıklaması yaptı. Bunun yanı sıra bazı oyuncuları ile sözleşmesi bitti ve o oyuncular farklı takımlara gitti. Gaziantep FK, kiralık olarak bünyesinde bulundurduğu 1 oyuncuyu ise tekrar kiralık olarak kadrosuna katacak.

MANDOUKİ İSTANBUL’A GELDİ

 Cyril Mandouki

Gaziantep FK, Cyril Mandouki transferinde gaza bastı. Oyuncunun İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçmesinin ardından herhangi bir sorun çıkmaması durumunda ise  Cyril Mandouki Gaziantep’e gelerek kendisini Gaziantep FK’ya bağlayan sözleşmeye imza atacak. Kariyerinde Ste. Geneviève, USL Dunkerque, US Créteil-L ve Paris FC formalarını terleten 32 yaşındaki tecrübeli orta saha, 2 asist yaptı.

Kaynak: Mehmet Fener