400 yataklı Nizip Devlet Hastanesi’nin geçici kabul süreci başladı. 125 polikliniğiyle, 10 ameliyathanesiyle, 15 yataklı psikiyatri servisiyle ve 43 bin m2 alana kurulu hastanemiz, yakında Nizip’in hizmetinde olacak.

BEYTULLAH ŞAHİN MÜJDE VERMİŞTİ

 07 20 03 A A 34685132

Nizip Devlet Hastanesi’nin hazır olduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin, geçtiğimiz ay şunları söylemişti:

"Gaziantep genelinde yapımı devam eden 5 hastane var. Bunlardan iki tanesi deprem nedeniyle yenilediğimiz hastanelerimiz. Diğerleri ise normal yerinde yenileme şeklinde. Nurdağı ve Oğuzeli ilçe hastanelerimiz önümüzdeki ay hizmete açılacak. Bunlarla ilgili tıbbı donanımlar ve personel temini yapıldı ayrıca kapasitesi iki katına çıkarılan Nizip Devlet Hastanesi de önümüzdeki aylarda hizmete girecek. Bunun yanında Kadın Doğum Hastanesi bu yıl, 25 Aralık Devlet Hastanesinin ise yerinde yenileme işlemleri önümüzdeki yıl bitecek."

HASTA KABUL BAŞLADI

 G Wo Wq6 B W M A Awl U6-1

Konuya dair Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “400 yataklı Nizip Devlet Hastanemizin geçici kabul süreci başladı. 125 polikliniğiyle, 10 ameliyathanesiyle, 15 yataklı psikiyatri servisiyle ve 43 bin m2 alana kurulu hastanemiz, yakında Nizipli hemşehrilerimizin hizmetinde olacak” denildi.

Kaynak: Mehmet Fener