S.S. Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Nizip Caddesi esnafı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanlığına atanan Serkan Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Gaziantep İl Başkanlığına atanan Fatih Fedaioğlu’nun ardından boşalan MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığına Gaziantep siyaset ve işdünyasının da yakından tanıdığı Serkan Emre atanmıştı. Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Kooperatifi Başkanı Murat Gün ve beraberindeki heyet MÜSAİD Gaziantep Şube Başkanlığına atanan Serkan Emre’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSAİD Gaziantep Şube binasında gerçekleştirilen ziyarete Kooperatif Başkanı Murat Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri Ökkeş Kara, Ahmet Güven, Abdullah Doğan, Salih Duman Osman Aslan ve Sakıp Demirdağ katıldı.

Nizip Caddesi Esnafından Emre’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Gaziantep ekonomisi ve esnafın sorunları üzerine konuşuldu. Ziyarette Ayakkabıcı esnafının son dönemde birçok zorlukla karşı karşı kaldığını, özellikle ekonomik sorunlardan dolayı üretime odaklanamadıkları belirten KooperatifBaşkanı Murat Gün, Gaziantep’in lokomotifi haline gelen ayakkabıcı sektörününün kısa sırada toparlanarak kent ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğini belirtti. Başkan Gün ayrıca Nizip Caddesi esnafının daha modern tesislerde üretim yapabilmeleri için BÜSEM Bölgesinde hazırladıkları projeyi hayata geçirmek için çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Serkan Emre ise MÜSİAD olarak Gaziantep’in ve Türkiye’nin ekonomisine katkı sunan tüm firmaların yanında olduklarını söyledi. Emre, ayakkabıcı esnafı içinde kendilerine düşen her konuda yardımcı olacaklarının altını çizdi. Başkan Emre ziyaretlerinden dolayı ayakkabıcı esnafına ve kooperatif Başkanı Murat Gün’e teşekkür etti.

Nizip Caddesi Esnafından Emre’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaynak: MEHMET FENER