Çocuğunu yıllar önce panayırda bıraktığını söyleyen Seyfi Birbir'in çelişkili açıklamaları dikkat çekti ve adamın oğlunu öldürmüş olabileceği gündeme gelmişti. Seyfi Birbir, oğluyla görüştüğünü ve onu programa getireceğini söyledi. Ancak bunu yapacağı gün intihara teşebbüs etti. Konuyla ilgili cevaplanması gereken pek çok soru varken bugün Seyfi Birbir'den tatsız bir haber geldi...

MÜGE ANLI SEYFİ BİRBİR OLAYI NEDİR?

Müge Anlı'da yayınlanan Seyfi Birbir olayı bir kez daha milyonlarca izleyiciyi ATV ekranlarına kilitledi. Hacer Çınaroğlu isimli kadın, yıllar önce eşi tarafından evlat edinilen oğlu Serdar'ı aramak için Müge Anlı'ya başvurdu.

Peki kayıp çocuk gerçekten evlatlık mı verildi yoksa öldürüldü mü? soruları gündeme geldi. 14 yaşında Seyfi Birbir'le zorla evlendirilen ve çok fazla şiddete maruz kaldığını söyleyen Hacer Çıranoğlu, 1995 yılında Serdar isimli 4 yaşındaki oğlunun tanımadığı bir kişiye verildiğini anlattı. kocasından.

Programın ilerleyen saatlerinde Seyfi Birbir, 1994 veya 1995 yılında İzmit Fuarı'nda çocuğu terk ettiğini itiraf etti. Müge Anlı ve ekibi, çocuğun yerini tespit etmeye çalışsa da kendisinden haber alınamadı. Anlı daha sonra Seyfi Birbir'e gerçeği söylemesi konusunda ısrar etti.

Seyfi Birbir, oğlunun hayatta olduğunu ve 15 yıl önce onu takip ettiğini, 21 Ekim'de oğlunu programa getireceğini söyledi. Ancak Seyfi Birbir, 20 Ekim'de kaldığı otel odasında alkol aldıktan sonra kesici aletle kendini yaraladı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralı Birbir'in hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Müge Anlı'daki Sakaryalı Seyfi Birbir Öldü Mü Seyfi Birbir Intihar Mı Etti 1

SEYFİ BİRBİR ÖLDÜ MÜ?

İntihar girişiminin ardından taburcu olduktan sonra Sakarya'daki evine giden Seyfi Birbir, yine intihar etti. Kurtbeyler ilçesinde evinin önündeki ceviz ağacına kendini asan Seyfi Birbir'in hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi