2024 Yılına sayılı günler kala vatandaşlar 400 milyonluk büyük milli piyangosu ikramiyesini kazanmak için bilet satın almaya başladılar. 
Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için bilet satışları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan duyuru sonrasında, büyük ikramiye bedelinin 400 milyon TL olduğu açıklandı.
Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre toplam ikramiye tutarı 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olarak açıklanırken, yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye bu yıl 400 milyon TL olarak belirlendi. 


TAM BİLET 400 ÇEYREK 100 TL 
Yılbaşına sayılı gün kala Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı. Ancak bu yıl ki bilet fiyatları beklenenin çok üstünde. Tam bilet 400, yarım bilet 200, çeyrek bilet ise 100 TL olarak tezgâhlara çıktı. 
Yılbaşına sayılı gün kala Milli Piyango yılbaşı biletleri Gaziantep’te de satışa çıktı ancak Milli Piyango yılbaşı biletlerine ilgi bir önceki yıla göre az.
EN ÇOK ÇEYREK BİLETLER SATILIYOR
Gaziantep’te çarşıda 10 yıldır milli piyango satışı yapan satıcı, bu yıl biletlere ilginin az olduğunu belirterek, “Bir haftada toplamda 20 tane bilet sattım. Sadece 1 tane tam bilet alan oldu. Sadece tam biletler değil, yarım biletler de az satılıyor. Herkes çeyrek alıyor. Bilet alan fiyatlara bir şey demiyor ama satışlar az.” ifadelerini kullandı.

MEHMET FENER

Editör: Aylin Cıkcık