AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci ve İrfan Çelikaslan  TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon Başkanı Mustafa Varank ile birlikte Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobilinin üretildiği kompleksi yerinde inceledi.

“OLDUKÇA GURURLUYUZ”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkeçeci, “TOGG Teknoloji Kampüsü’ndeyiz ve oldukça gururluyuz. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon Başkanımız Mustafa Varank ile birlikte Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobilinin üretildiği kompleksi yerinde inceledik. Gemlik Kampüsü, akıllı, kullanıcı odaklı ve sürdürülebilir bir binaya sahip. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun inşallah” dedi.

“BU GURUR HEPİMİZİN”

Milletvekili Çelikaslan ise “Bu gurur hepimizin. Milli Gururumuz TOGG'un Bursa'daki Teknoloji Kampüsü’nü Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanımız Sn. Mustafa Varank ve komisyon üyesi Milletvekillerimiz ile ziyaret ettik. Bu projenin öncüsü ve lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunarken; Özgün ve Milli Teknoloji Yol Haritamızı bizimle paylaşan TOGG CEO'su Sn. Mehmet Gürcan Karakaş ve Sn. Mustafa Varank Bakanımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Mehmet FENER