AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı da olan Milletvekili Doç. Dr. Derya Bakbak, sahur buluşmasına Ankara’dan gelen Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Tülay Kaynarca, Sosyal Politikalar Başkanı Sevde Bayazıt Kaçar, Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari, Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Fatmagül Aslandağ, Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Yasemin Karaca Ersöz, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ile katıldı.   

Milletvekili Bakbak ve beraberindekiler öğrencilere ciğer ikram etti. Hep beraber yapılan sahurun ardından Kitap Kafe’de çay sohbetine geçildi. Gaziantep Kadın Kolları öğrenciler için anne keki yapmıştı; kekler ikram edildi, çaylar alındı. Öğrenciler sordu, tecrübeli siyasetçiler cevapladı. Öğrenciler ile buluşmaya ilişkin konuşan Milletvekili Bakbak şunları söyledi: 

“Öğrencilerimize kendi ellerimizle ciğer ikram ettik. Ramazan vesilesiyle üniversite öğrencilerimiz ile kurduğumuz gönül sofralarından huzur var, umut var, muhabbet var ve tabii ki gençlik enerjisi var. Öğrencilerimiz Ramazan’ı ailelerinden uzakta geçiriyor. Biz de onların Gaziantep’teki ailesi olarak her fırsatta yanlarında yer alıyoruz. Onlarla bir araya gelmek bize de çok iyi geliyor. Bu sahur buluşmasında kızlarımız bizi üniversite yıllarına aldı götürdü, sahur muhabbetimize Gaziantep Kadın Kollarımızın yaptığı anne keki eşliğinde çay ile devam ettik. Öğrencilerimizin sorularını cevapladık, önerilerini not ettik, hayallerini, hedeflerini dinledik. Biz AK Parti olarak Cumhurbaşkanmız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde politikalarımızı şekillendirirken gençler ve kadınlarla yol yürümeyi kendimize ilke edindik. Özellikle kızlarımızın hayatın her alanında aktif yer almalarını istiyoruz. Onlara güveniyor ve destekliyoruz.  Evlatlarımıza ideallerine giden yolda başarılar diliyorum. Bu yüzyıl gençlerimizin, kadınlarımızın yüzyılı olacak.”

Öğrencilerle sahur programı günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: Ayhan Duman