Seçim sathına girdiğimiz bu günlerde milletvekili adayları da saha çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ali Şahin de seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ziyaret ettiği her mahallede yoğun ilgi ile karşılanan Şahin, özellikle Nizipli hemşerilerinden yoğun ilgi görüyor. Seçim sürecine kısa bir zaman kaldığını belirten Şahin, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Milletin desteğiyle 14 Mayısta yeniden destan yazacaklarını belirten Şahin, 'Bu seçim, Ali Şahin'in seçilmesinden ziyade evlatlarımızın, ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından tarihi bir seçimdir' dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ ŞAHİN SAHA ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

Türkiye'de gerçekleştirilecek olan 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçim sathına girdiğimiz bu günlerde milletvekili adayları da saha çalışmalarını hızlandırdı. Partilerin milletvekili adayları vatandaşlarla yoğun tempoda çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu isimlerden biri de AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ali Şahin.

Aday listelisinin açıklamasının ardından sahaya inen AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ali Şahin, saha çalışmalarını yoğunlaştırdı.

14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren Şahin, kentteki STK'leri ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

ŞAHİN'E NİZİPLİ HEMŞERİLERİNDEN YOĞUN İLGİ

Özelikle Nizipli hemşerilerinden yoğun ilgi gören Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçimleri için destek istiyor.

Ziyaret ettiği her mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Şahin, toplumun tüm kesiminden vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek istiyor.

Ziyaret ettiği her mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Şahin, seçim sürecine kısa bir zaman kaldığını belirterek, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Gaziantep'in en büyük ilçelerinden biri olan Nizip'te vatandaş ve esnafı ziyarete eden Şahin, Milletin desteğiyle 14 Mayısta yeniden destan yazacaklarını belirtti.

14 MAYIS SEÇİMLERİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN TARİHİ BİR SEÇİMDİR

Nizip'in her daim kalkınabilmesi için iş insanlarının kendilerine ulaştırdıkları konuların Ankara'da takipçisi olduklarını belirten Şahin, "Bundan böyle de hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Yeni bir yüzyılı inşa etme adına önemli bir seçim geçireceğiz. Bu seçim, Ali Şahin'in seçilmesinden ziyade evlatlarımızın, ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından tarihi bir seçimdir' dedi.

ZAMAN, BİR VE BERABER OLMA ZAMANIDIR

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan ile birlikte Nizip'i karış karış gezen Şahin, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, 'Bu seçim ülkemizin geleceği ve daha güçlü yarınlara hep birlikte ulaşmamız açısından çok önemli. Bu nedenle zaman, bir ve beraber olma zamanıdır' dedi. MEHMET FENER