Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalrda bulunan MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin rahatsızlığını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir kaza sonucu kolunu incittiği duyuruldu. İşte detaylar:

GENEL BAŞKAN BAHÇELİ'NİN RAHATSIZLIĞI

Bahçeli 2

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde yaşanan bu olay, partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Açıklamada, Genel Başkan Bahçeli'nin ters bir hareket sonucunda omuz burkulması yaşadığı ve kolunda bir incinme meydana geldiği belirtildi.

AK Parti Gaziantep'te seçim analizi için önemli toplantı AK Parti Gaziantep'te seçim analizi için önemli toplantı

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Partinin resmi hesabından yapılan açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun" ifadelerine yer verildi.

KONGRE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bahçeli 3

Bu durumun ardından, MHP'nin kongre hazırlıklarının sorunsuz bir şekilde devam ettiği bildirildi. Parti yetkilileri, Genel Başkan Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve kurultaya hazır olduğunu belirtti. MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'na olan ilgi ve katılımın yüksek olması bekleniyor.

Muhabir: Mehmet Fener