Mehmet Pişkin, ODTÜ makine mühendisliği mezunuydu ve bir yazılım şirketinde çalışıyordu. 35 yaşındaki Mehmet Pişkin, 16 Ekim 2014'te Facebook'ta intihar videosu paylaşarak yaşamına son verdi. 14 dakikalık videonun ardından uzun süre gündem olmuştu. Mehmet Pişkin'in ölüm yıldönümünde neden intihar ettiğine ilişkin soruşturma sürüyor. Peki Mehmet Pişkin neden intihar etti? Mehmet Pişkin kimdir? Detaylar haberimizde...

MEHMET PİŞKİN NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Pişkin, Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine devam eden teknoloji ve girişimcilik alanında başarılı bir isimdi. İstanbul'da yaşayan Pişkin'in intiharı, toplumda ruh sağlığı ve psikolojik desteğin önemini yeniden gündeme getirdi. Özellikle gençlerin maruz kaldığı stres, depresyon ve duygusal baskılara ilişkin farkındalığın artmasına yol açtı.

Mehmet Pişkin'in ölümü özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, ruh sağlığı ve intihar gibi hassas konuların geniş bir kesim tarafından daha fazla tartışılmasına neden oldu. Pişkin'in hayatı ve intiharı toplumda derin izler bırakarak, kişisel trajedilerin ardındaki zorluklara dikkat çekti.

Mehmet Pişkin Neden Intihar Etti Mehmet Pişkin Kimdir 1

MEHMET PİŞKİN KİMDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu mühendis Mehmet Pişkin, bir yazılım şirketinde yönetici olarak çalışıyordu. İnternet girişimleri üzerinde çalışıyordu.

Kaynak: Haber Merkezi