Kırmızı Takım’ın kazandığı oyunda Mavi Takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Kıvanç, Ege mutfağından yaptığı yemekle bireysel dokunulmazlığı kazandı. Esra ise haftanın 1. eleme adayı oldu.

TV8’in sevilen yemek yarışmaMasterChef All Star’da heyecan dorukta. Bu sezon All Star kadrosuyla izleyicileri ekrana kilitleyen yarışmada, yarışmacılar farklı dürüm çeşitleri yaparak dokunulmazlık oyununa katıldı. Jüri üyeleri Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef, yarışmacılardan yaratıcı ve lezzetli dürümler beklediklerini söyledi.

Dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmacılar, dürümlerini jüri üyelerine sunarak değerlendirmeye aldı. Jüri üyeleri, yaptıkları değerlendirme sonucunda dokunulmazlığı kazanan tarafın Kırmızı Takım olduğunu açıkladı. Böylece Kırmızı Takım, eleme potasına girmekten kurtuldu.

Kaybeden Mavi Takım ise bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Yarışmacılardan farklı Ege mutfağı tarifleri yapmaları istendi. Yarışmacılar, Ege mutfağından yaptıkları yemekleri jüri üyelerine sundu. Jüri üyeleri, yaptıkları değerlendirme sonucunda bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin Kıvanç olduğunu duyurdu. Kıvanç, eleme potasına girmekten kurtuldu.

Mavi Takım yarışmacıları arasında yapılan oylama sonucunda ise haftanın 1. eleme adayı Esra oldu. Esra, eleme potasına giren ilk isim oldu.

MasterChef All Star’da şimdiye kadar 20 yarışmacı elendi. Yarışmada kalan son 10 isim şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. MasterChef All Star’ın yeni bölümleri her Salı ve Perşembe akşamı TV8’de yayınlanıyor.