Dilara, takım arkadaşlarının kendisine yüklenmesine sinirlenerek yemek yapmaktan vazgeçtiğini söyledi. Somer Şef ise bunun üzerine Dilara’ya ‘Yemek yapmayanların burada pek işi yok. Çıkabilirsin. Git yani. Ne yapacaksın?’ diye çıkıştı. Dilara’nın stüdyodan ayrılmaması için diğer şefler ve yarışmacılar devreye girdi. Dilara, sonunda kestane ile yaratıcılık tabağı yaparak takımına destek oldu.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef All Star, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğinde devam ediyor. Her cuma akşamı ödül oyunu heyecanının yaşandığı yarışmada bu hafta Barbaros ve Hasan kaptanlığında iki takım karşı karşıya geldi. 100.000 TL’lik büyük ödül için yarışan 11 yarışmacı arasında Dilara’nın durumu ise merak konusu oldu.

Dilara, hafta başından beri takım arkadaşlarıyla anlaşmazlık içindeydi. Dün akşamki bölümde Hasan’ın ‘Nereden aldım ben bunu takıma’ sözleriyle gerginlik tırmanmıştı. Bu akşamki bölümde ise Dilara, takım arkadaşlarının kendisinden şikayet etmesine dayanamayarak yemek yapmayacağını söyledi. Bu sözler üzerine Somer Şef, Dilara’ya sert bir şekilde tepki gösterdi. Dilara’yı stüdyodan çıkarmak isteyen Somer Şef’e diğer şefler ve yarışmacılar müdahale etti. Dilara, sonunda yemek yapmaya ikna oldu ve kestane ile yaratıcılık tabağı hazırladı.

Somer Şef’in Dilara’ya verdiği tepki sosyal medyada da yankı buldu. Bazı kullanıcılar Somer Şef’i haklı bulurken bazıları da Dilara’ya sahip çıktı. ‘Çok doğru dedin şefim’, ‘Yemek yarışmasında yemek yapılır’, ‘Bu tartışmalar çok uzadı’ gibi yorumlar yapıldı.