Premier Lig’de heyecan milli ara dönüşünde devam ediyor.  İngiltere Premier Lig'de 13. hafta Manchester City-Liverpool maçıyla başlayacak.

Şampiyonluğun iki adayı Manchester ve Liverpool, ligin 13. haftasında karşı karşıya gelecek. Peki Manchester City-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 13. hafta Manchester City-Liverpool maçıyla başlayacak. 12 haftası geride kalan ligde Manchester City, topladığı 28 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Premier Lig'de bu sezonun bir diğer şampiyonluk adayı Liverpool ise lider Manchester City'nin 1 puan ardında ikinci sırada yer alıyor.

Ligde geçtiğimiz sezonun şampiyonu ve bu sezonun en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Manchester City, ligin ikinci sırasındaki Liverpool'u Etihad Stadyumu'nda ağırlayacak. Peki Manchester City-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City-Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında karşı karşıya gelecek Manchester City ve Liverpool arasındaki karşılaşma 25 Kasım Cumartesi günü TSİ 15.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports'tan yayınlanacak.

Muhtelemel 11'ler

Manchester City: Stefan Ortega, Kyle Walker, Ruben Dias, Josko Gvardiol, Rodri, Manuel Akanji, Phil Foden, Bernardo Silva, Jack Grealish, Jeremy Doku, Julian Alvarez

Liverpool: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konate, Virgil van Dijk, Kostas Tsimikas, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Mohamed Salah, Darwin Nunez, Luis Diaz