6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 il arasında yer alan Malatya, Adıyaman, Adana ve Kahramanmaraş art arda depremlerle sallandı.

MALATYA, ADIYAMAN, ADANA VE KAHRAMANMARAŞ’TA PEŞ PEŞE DEPREM!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) duyurdu: 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 il arasında yer alan Malatya, Adıyaman, Adana ve Kahramanmaraş, 28 Eylül Cumartesi art arda depremlerle sallandı.

MALATYA YEŞİLYURT’TA ART ARDA DEPREM!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) sitesinde yer alan bilgilere göre Malatya Yeşilyurt’ta bugün saat 00:25’te 1,1  büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan ölçüme göre, deprem 7,0 kilometre derinlikte oluştu.

Depremle sallanan Yeşilyurt bu depremden 16 dakika sonra 1,3 büyüklüğündeki depremle sallandı. AFAD tarafından yapılan ölçüme göre, bu deprem de 7,0 kilometre derinlikte oluştu.

ADANA’DA PEŞ PEŞE DEPREM!

Malatya’daki depremlerin ardından Adana Kozan’da da saat 01:39’da 1,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan ölçüme göre, bu deprem de 7,0 kilometre derinlikte oluştu.

Kozan’daki depremin ardından bir deprem de saat 02:43’te Saimbeyli’de meydana geldi.

KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK PEŞ PEŞE SALLANDI

Adana’da meydana gelen depremlerin ardından Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi de peş peşe depremlerle sallandı. Kahramanmaraş Pazarcık’ta saat 04:54’te  1.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pazarcık saat 05:27’de de 0.9 bir depremle yeniden sallandı.

ADIYAMAN SİNCİK’TE 8 DAKİKA ARALIKLA 2 DEPREM!

Adıyaman’da da bugün art arda depremlerle sallandı. Adıyaman Sincik’te saat 07:50’de 1.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sincik bu depremden 8 dakika sonra 1.5 büyüklüğünde depremle yine sallandı.

Deprem herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı belirtildi.

İşte 28 Eylül 2024 Cumartesi tarihli AFAD son depremler listesi…

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: BAHRİ UÇAR