Türkiye’nin  dört bir yanında olduğu gibi Gaziantep’te de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Gaziantep’te ise Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu, düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması ile dikkat çekti.

LÜTFİYE-CELAL DOĞAN TURAL ANAOKULU’NDA CUMHURİYET COŞKUSU

Lütfiye Celal Doğan Tural Anaokulu’nda Cumhuriyet Coşkusu (1)

Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenledikleri özel etkinlikte Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende anaokulu öğrencileri sergiledikleri gösterilerle Cumhuriyet Bayramı’nı büyük coşkuyla kutladı.

Küçük öğrencilerin Cumhuriyet coşkusunu yansıttıkları gösteriler ise büyük beğeni topladı. Minik öğrencilerin Cumhuriyet coşkusu ayakta alkışlanırken gösteriler veliler ve aileler tarafından tam not aldı.

Birbirinden eğlenceli gösterilerin yer aldığı etkinlik, çocukların Cumhuriyet Bayramı’nı anlatan şarkıları seslendirmesiyle sona erdi.

CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL SERGİ

Lütfiye Celal Doğan Tural Anaokulu’nda Cumhuriyet Coşkusu (2)

Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu’nda cumhuriyet gösterilerinin ardından minik öğrencilerin tasarladığı eserlerden oluşan özel sergi de açıldı. Küçük öğrencilerin yaptığı eserler büyük beğeni toplanırken, veliler tarafından tam not aldı.

PALA: 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK

Lütfiye Celal Doğan Tural Anaokulu’nda Cumhuriyet Coşkusu (3)

Okul Müdürü Suzan Pala, performanslarıyla göz dolduran öğrencilere ve gösterileri hazırlayan okul öğretmenlerine teşekkür etti. Cumhuriyet Bayramı kutlamasına özel hazırlandıklarını ifade eden Pala, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlamak için öğrencilerimizle birlikte güzel bir şekilde hazırlandık ve öğrencilerimiz çok başarılı bir gösteri sundu. Büyük bir özveriyle gösterileri hazırlayan öğretmenlerimize ve gösterileri çok güzel sunan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSUNU ÇOCUKLARLA BİRLİKTE YAŞADIK

Lütfiye Celal Doğan Tural Anaokulu’nda Cumhuriyet Coşkusu (4)

Lütfiye-Celal Doğan Tural Anaokulu’nda açılan sergiyi gezen veliler ise, hem gösterileri hem sergilenen eserleri çok beğendiklerini ve çocuklarıyla gurur duyduklarını ifade etti. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu çocuklarla birlikte yaşadıklarını dile getiren veliler, okul idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Kaynak: Mehmet Fener