Gaziantep Futbol Kulübü, transfer sezonunun başlamasından bu yana sadece 2 transfer açıkladı. Bir çok taraftar tarafından geç kalındığı yönünde eleştirilere maruz kalan Gaziantep FK'da bazı oyuncuların ise sözleşmeleri bitti.

SORESCU GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi biten ve 1 Temmuz itibariyle kulüpsüz olan Deian Sorescu ile tekrar yola devam etme kararı almıştı. Sağ kanat pozisyonunda da eksiklik yaşayan Gaziantep FK, ibreyi eski futbolcusuna çevirdi. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Deian Sorescu, Polonya 1. Lig ekiplerinden Raków Częstochowa’nın oyuncusu. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen Deian Sorescu, 16 maçta 4 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi. Kariyeri boyunca ise 269 maça çıkan Deian Sorescu, bu maçlarda 53 gol ve 47 asist yaptı.

O FUTBOLCUYLA YENİ SÖZLEŞME YOK

Gaziantep FK sözleşmesi 1 Temmuz itibariyle biten 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Nicolas Nkoulou ile yeni sözleşme imzalanmadı.

KONYASPOR YİNE GAZİANTEP FK'YA YÖNELDİ

Konyaspor Gaziantep Fk'nın Bir Oyuncusuna Daha Kancayı Taktı (2)

Gaziantep FK sözleşmesi 1 Temmuz itibariyle biten 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Nicolas Nkoulou'ya Konyaspor'un talip olduğu iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun da Türkiye kariyerine devam etmek istediği öğrenildi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR