Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri düzenlediği ödül gecesiyle 2022 yılında ihracatlarıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde fark yaratan, bölge ve ülke ekonomisine en fazla katkıda bulunan firmaları ödüllendirdi.

GAİB hizmet binasında düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde en fazla ihracat gerçekleştiren GAİB üyesi 100 firma 2022 verileri baz alınarak ödüllendirildi. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Köksan Pet ve Plastik Ambalaj A.Ş, İhracatın Yıldızları ödülünü aldı. Ödülü Köksan Holding CEO’su Murat Kökoğlu aldı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ihracat performanslarıyla öne çıkan firmaları düzenlediği törenle ödüllendirdi. Törene; Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekilleri Abdulhamit Gül, Derya Bakbak, Eyüp Özkeçeci, Bünyamin Bozgeyik, Ertuğrul Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, sanayici, ihracatçı ve resmi kurum yöneticileri katıldı.

Vali Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TİM Başkanı Mustafa Gültepe ve GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, yaptıkları konuşmada, Gaziantep’in üretim, ihracat ve istihdamına ilişkin değerlendirme yaptı.

İhracatın Yıldızları ödül töreninde, 2022 yılında en fazla ihracat yapan GAİB üyesi 100 firmaya ödül verildi.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği​​ Başkanı Celal Kadooğlu, Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, ödülleri protokol üyeleriyle birlikte takdim etti.

GAİB hizmet binasında düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde  başarılarına bir yenisini daha ekleyen Köksan Pet ve Plastik Ambalaj A.Ş, İhracatın Yıldızları ödülünü aldı.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde ödülü Köksan Holding CEO’su Murat Kökoğlu aldı.  

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Yatırımlarının devam edeceğini belirten Köksan Holding CEO’su Murat Kökoğlu, daha fazla istihdam ve ihracat için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Bu ödülde emeği olan tüm Köksan çalışanlarına teşekkür eden Kökoğlu, “Bu değerli ödüle ulaşmamızda emeği geçen tüm Köksan ailesine teşekkür ediyorum” dedi. BAHRİ UÇAR