Kayıp Rojin Kabaiş Olayı: Son Gelişmeler

Van’da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in durumu, gündemin en çok merak edilen konularından biri. 27 Eylül'de kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki Kabaiş için arama çalışmaları devam ediyor. Peki, Rojin Kabaiş bulundu mu? İşte olayla ilgili detaylar.

Rojin Kabaiş’in Kayboluşu

Rojin Kabais Kayip 3

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurttan çıktıktan sonra kayboldu. Rojin, akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkacağını arkadaşlarına söylemişti. Ancak gece boyunca dönmeyince arkadaşları endişelendi ve 28 Eylül günü öğle saatlerinde polise haber verdi.

Telefon ve Kişisel Eşyalar

Kayip Rojin Kabais Bulundu Mu Vanda Kayip Universite Ogrencisi Nerede 1-1

Rojin’in kaybolduğu gün Van Gölü sahilinde cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulunması, araştırmaların bu bölgeye yoğunlaşmasına neden oldu. Telefon, detaylı inceleme için polise teslim edildi.

Arama Çalışmaları

Kayip Rojin Kabais Bulundu Mu Vanda Kayip Universite Ogrencisi Nerede

Rojin Kabaiş'in bulunması için polis, jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Gönüllü arama kurtarma ekipleri de çalışmalara katıldı. Aramalarda, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen sonar cihazları, jandarmanın su üstü radar ve polisin su altı görüntüleme cihazları kullanılıyor. Dalgıç ekipleri de göle dalarak arama çalışmalarına destek veriyor.

Aramalar Ne Durumda?

Rojin Kabais Kayip

Rojin Kabaiş'in kayboluşunun üzerinden 10 gün geçmesine rağmen henüz bir iz bulunabilmiş değil. Arama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor, ancak şu ana kadar kayda değer bir bulguya rastlanmadı.

Kaçırılma İhtimali

Kayip Rojin Kabais Bulundu Mu Vanda Kayip Universite Ogrencisi Nerede-1

Rojin’in kaçırılma ihtimali de göz önünde bulundurularak, olayın yaşandığı günden itibaren Bardakçı Mahallesi’ne giriş ve çıkış yapan 100’den fazla araç incelendi. İskele sahilinde yapılan aramalar bugün yeniden Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasında yoğunlaştı.

Sonuç ve Değerlendirme

Kayip Rojin Kabais Bulundu Mu Vanda Kayip Universite Ogrencisi Nerede 12

Rojin Kabaiş’in kaybolması, ailesi ve arkadaşları için büyük bir endişe kaynağı olmayı sürdürüyor. Tüm arama çalışmaları, genç öğrencinin bulunması amacıyla titizlikle devam ediyor. Gelişmeler yakından takip ediliyor ve her yeni bilgi kamuoyu ile paylaşılacak.

Sonuç olarak, Van’da kaybolan Rojin Kabaiş’in bulunması için yapılan çalışmalar sürüyor. Henüz genç kızdan bir iz bulunamamış olması, arama çalışmalarının yoğunluğunu artırıyor. Toplumun her kesimi, Rojin’in sağ salim bulunması umuduyla gelişmeleri yakından izliyor.


Rojin Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Rojin Kabaiş kimdir?

Cevap: Rojin Kabaiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisidir.

Soru: Rojin Kabaiş ne zaman kayboldu?

Cevap: Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı yurttan çıktıktan sonra kayboldu.

Soru: Arama çalışmalarına kimler katılıyor?

Cevap: Polis, jandarma, sahil güvenlik, AFAD, itfaiye ekipleri ve gönüllü arama kurtarma ekipleri arama çalışmalarına katılıyor.

Soru: Rojin Kabaiş’in kişisel eşyaları nerede bulundu?

Cevap: Rojin’in cep telefonu, kulaklık, kek ve su, Van Gölü sahilinde bulundu.

Soru: Rojin Kabaiş kaçırılmış olabilir mi?

Cevap: Kaçırılma ihtimali üzerinde de duruluyor ve olayla ilgili detaylı incelemeler yapılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi