Büyük Birlik Partisi Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Kaya, İyi Parti’nin Gaziantep Karkamış Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklamada bulundu.
İYİ PARTİ KARKAMIŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET POLAT ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
İyi Parti’nin Gaziantep Karkamış Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat adaylıktan çekildiği açıkladı. Büyük Birlik Partisi Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Kaya, İyi Parti’nin Gaziantep Karkamış Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklamada bulundu.
BU İSTİFAYA ZORLAYAN ODAKLARI ŞİDDETLE KINIYORUM
Mehmet Polat adaylıktan çekilmesine ilişkin bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Kaya, “Öncelikle bu gelişen istifadan üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Tüm toplum isteklerini karşılamak bir devlet anlayış biçimidir. Tüm halkın yönetime katılması devletin bütünüdür. İstifaya neden olan sebeplerin siyasi gerekçeleri ne olursa olsun demokratik bir yarıştan yanayım. Değerli Karkamış ilçe başkan adayı Mehmet Polat'ın adaylıktan çekilmesini üzüntüyle karşılıyor. Bu istifaya zorlayan odakları şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.