Gaziantep merkezli Kadooğlu Holding, sürdürülebilir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Kadooğlu Yağ tarafından Erzurum'da tamamlanan GES projesi enerji üretimine başladı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve ülke ekonomisine önemli katkısı sağlayan Kadooğlu Holding, yenilenebilir enerji sektöründe dev yatırım yaptı.

Türkiye’nin sektöründe en önemli kuruluşlarını bünyesinde barındıran Kadooğlu Holding, yatırımlarının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracat ve sağladığı istihdamla adından sıkça söz ettiriyor.

KADOOĞLU HOLDİNG'DEN ERZURUM'DA DEV GES PROJESİ  

Kadooğlu Holding bünyesinde yer alan Kadooğlu Yağ tarafından Erzurum'da tamamlanan GES projesi enerji üretimine başladı.

Liva Enerji'nin kurulumunu üstlendiği, toplam gücü 9939 kW olan Kadooğlu Yağ (Erzurum) Arazi GES projesi enerji üretimine başladı.

KADOOĞLU HOLDİNG SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEĞE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Kadooğlu Holding tarafından yapılan açıklamada, “Kadooğlu Holding olarak sürdürülebilir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz. Kadooğlu Yağ tarafından Erzurum'da tamamlanan GES projesi enerji üretimine başladı. Holding olarak yenilenebilir enerjinin geleceğine inanıyor, toplum ve çevreyi destekleyen projelere imza atıyoruz.” denildi.

Kaynak: BAHRİ UÇAR