Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki çeken İYİ Parti’nin tartışılan Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, İyi Partilileri kızdıran bir paylaşım daha yaptı.

İYİ PARTİ’Lİ VEKİLDEN TEPKİ ÇEKEN TWEET!

Bir sosyal medya kullanıcısının “Abi sen lastikçimisin..” yorumuna cevap yazan Gürban’ın “Ben çobanım İt güderim” cevabı büyük tepki çekti.

İYİ Parti’nin tartışılan Milletvekili Gürban’In tüm partilileri istişare ve birlik beraberlik için il binasında toplantıya çağırdığı gün bu paylaşımı yapması İyi Partilileri kızdırdı.

İYİ Parti 27.Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı olan iş adamı Can Tuğsuz, Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın sosyal medyada yaptığı bu paylaşıma sert tepki gösterdi.

KENDİ PARTİLİSİNE İT DEMEYE GETİRİYOR!

Tuğsuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adam tüm partilileri istişare ve birlik beraberlik için il binasın toplantıya çağırıyor. Aynı günün sabahına bu twiti atıyor. Kendi partilisine it demeye getiriyor. Başka anlam çıkar mı? Ben o toplantıya gidecektim, ancak bu lafın üstüne çoban vekilim sürüsüyle takılsın diyorum. Biz alıştık tabi geri viteslere, ben anlamam arkadaş laf ağızdan bir kere çıkar. Yok onu demek istememişti, yok silmişti diye bu tavrı kimse normalleştirmesin. Böyle siyaset olmaz beyler. Ayıptır.” İfadelerini kullandı.

BAHRİ UÇAR