İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Nazlı Ateş ve ilçe yönetimi görevinden alınmıştı. İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı belli oldu. İşte Şehitkamil İlçe Başkanlığına atanan o isim…

Geçtiğimiz ay görevden alınan IYI Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Nazlı Ateş’in yerine atanan isim belli oldu. 

29 Haziran 2024 tarihi itibarıyla görevden alınan İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Nazlı Ateş, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ateş, “Kazanmak mutlak bir zafer. Kaybetmek bir son olsaydı, bugün kalbimizde yaşattığımız Hz. Hüseyin değil Yezid olurdu! 29 Haziran 2024 tarihi itibarıyla zorlu yolculuğumuz bizim için de sona ermiş, bir kez daha emek ve iman kişisel egolara kurban edilmiştir. Ülke gündeminin yoğun olduğu bu süreçte basın açıklaması yapmayı planlamamıştım. İstifamızı sessiz sedasız yaparak yol arkadaşlarımın emeklerinin hatrına yeni yol haritam üzerinde çalışacaktım. Ancak İYİ Parti Gaziantep Milletvekili M. Mustafa Gürban'a yakın bir basın mensubuna yaptırdığı haber sonrasında doğan cevap hakkımı kullanmak istedim. Yapılan açıklamada yerel seçimlerde Şehitkamil'deki başarısızlığın faturasının bana kesildiği belirtilmiş. Ancak 11 ilin yerel yönetimlerden sorumlu bölge koordinatörü şahsınızdı ve Gaziantep'te tüm ilçelerde adayları siz belirlediniz. Büyükşehirde ve ilçelerde başarılı olamadık. Oysaki biz, size kendi adayımız var dememize rağmen YRP'den istifa etmiş ilçe başkanını aday ettiniz. Bu yetmedi, mücadele etmemize rağmen meclis üyeliği listesine de müdahil olamadık. Getirdiğiniz adaya yazdırdınız. Şimdi tüm kamuoyu önünde soruyorum, başarısız kim? Diğer ilçelerde de başka partilerden aday olamayan kişileri partimizden aday ederek ve ilçe başkanlarımızı müdahil ettirmeyerek partinin dibe vurmasının sorumlusu kim veya kimlerdir?” diyerek Milletvekili M. Mustafa Gürban'a tepki göstermişti.

İYİ PARTİ ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANLIĞINA ALİ AYKUT YALÇIN ATANDI

Untitled

Geçtiğimiz ay görevden alınan IYI Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Nazlı Ateş’in yerine atanan isim belli oldu. 

İyi parti Genel Başkanı Musavat  Dervişoğlu’nun onayı ile Gaziantep Şehitkamil ilçe başkanlığına Ali Aykut Yalçın atandı.

G V V57 P D X E A Aj5T X

Kaynak: BAHRİ UÇAR