SS Yapı Kooperatifi Gaziantep Servisçiler Yapı Kooperatifi Olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan İsmet Özcan güven tazeledi.

SS Yapı Kooperatifi Gaziantep Servisçiler Yapı Kooperatifi  Olağan Genel Kurulu üyelerin yoğun katılımı ile 25 Aralık Gaziantep savunması kahramanlık panoraması ve müzesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Tuncay Tabur katip üyeliklerini ise Hüseyin kök ve Hasan Basri Dündar’ın yaptığı seçime tek liste ile gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan ismet Özcan yeniden başkalığa seçildi.

 GENEL KURUL SONUCU İSMET ÖZCAN BAŞKAN OLARAK SEÇİLDİ.

Konuşmalarına İsrail’i kınayarak başlayan Özcan ‘’ Sabahlara kadar uykumuz gelmiyor. Baba olanlar beni daha iyi anlar. Allah’ım tez zamanda Filistinlilere yardım etsin.’’ Dedi.

Konuşmasına devam eden Özcan maliyet gerekçesiyle müteahhitler ile çalışmaktan vazgeçtiklerini belirtti ve alternatif çözümünü açıkladı ‘’ Yönetimimizi güçlendirerek bu işi halletmeyi planlıyoruz. Yönetimimize her alandan kattık.’’ Dedi.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1. ISMET ÖZCAN

2. YUSUF BİNİCİ

3. HASAN KARAOĞLAN

4. EMİN İNCE

5. MUSTAFA DEMİR

6. MEHMET DENİZ

7. ERDAL DEMİR

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1.EMİN ÖZLÜ

 2.IBRAHIM HALİL GÜZEL

3.MUHAMMED TAŞDELEN

4.ADNAN ŞAHİNOĞLU

5.MEHMET KAPLAN

6.ŞERAFETTİN KARAYILAN

7.MURAT DAHAN

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1. HASAN AKDENIZ

 2. OSMAN SIMSEK

3. METIN ULU

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1. BÜLENT TERZI

Editör: Aylin Cıkcık