AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, yeni dönem için belirlediği hedefler ve projelerle "Öncesi Şehitkamil, Öznesi Gaziantep" sloganıyla hareket edeceklerini belirtti. Milletin beklentilerinin farkında olduklarını ve atacakları adımlarla, yapacakları çalışmalarla Şehitkamil ve Gaziantep genelinde tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet edeceklerini ifade etti. Şehitkamil ilçesi ve Gaziantep genelinde atacakları adımlarla, AK Parti'nin misyonunu en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirten İsmail Güler, milletin refahını artıracak hizmetlerin peşinde olacaklarını vurguladı.

Halkla İç İçe Bir Yönetim Anlayışı

Güler, AK Parti'ye gönül vermiş tüm kardeşleri ve büyükleriyle buluşarak, tüm kademelerle birlikte Şehitkamil’in her mahallesini, her sokağını ziyaret edeceklerini belirtti. Vatandaşlarla sürekli istişarede bulunarak, onların sorunlarını dinleyeceklerini ve çözümler üreteceklerini vurguladı. İlçe binasının milletin evi olduğunu, herkesin rahatlıkla gelip çaylarını içebileceğini söyledi. Ayrıca, vatandaşların eksiklerini ve hatalarını dile getirmeleri için teşvik ederek, gönülleri bir edip safları sıklaştıracaklarını belirtti.

Hemşehrilerle Düzenli Buluşmalar

Her hafta salı günü ilçe binasında "Yolumuz Bir Gönüllerimiz Bir" sloganıyla hemşerilerinin sorunlarını dinleyeceklerini ve bu sorunlara yerinde çözümler üreteceklerini ifade eden Güler, genel sorunları en iyi şekilde gözlemlediklerini ve gerektiğinde bu sorunları aşabilmek için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirtti.

İsmail Güler, bu cennet vatanın ve milletin kendileri için çok değerli olduğunu ve onlara hizmet etme şerefine layık görülmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, genel merkeze, milletvekillerine, belediye başkanlarına ve hemşehrilerine teşekkürlerini sunan Güler, görev süresi boyunca samimiyetle, gayretle ve tevazu ile çalışacaklarını belirtti.

İsmail Güler Kimdir?

1975 yılında Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Karşıyaka mahallesinde dünyaya gelen İsmail Güler, ilk ve ortaokul eğitimini Nezihe Osman Atay Okulu'nda, lise eğitimini ise İsmet Paşa Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü'nde bitiren Güler, akademik kariyerine devam ederek Atatürk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve İstanbul Arel Üniversitesi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği alanlarında ön lisans eğitimlerini sürdürmektedir. Siyaset sahnesine 2003 yılında AK Parti ile adım atan İsmail Güler, 2003-2007 yılları arasında Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Bu dönemin ardından 2007-2018 yılları arasında Şehitkamil İlçe Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2018-2024 yılları arasında Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve kısa bir süre için İl Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2018 yılında Şehitkamil Kızılay Kurucu Başkanlığı görevine getirilen Güler, bu görevi halen sürdürmektedir. İş dünyasında da aktif olan İsmail Güler, 1994 yılında kurduğu aile şirketi Günden Ripe Ltd. Şti.'nin kurucu ortağı olarak ayakkabı sektöründe faaliyet göstermektedir. Güler, evli ve dört çocuk babası.

Kaynak: habermerkezi