Mustafa Güneş tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde:

“Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği 30’un üzerinde yurtdışı temsilciliği, yurtiçinde de 56 şubesi,13.550 üyesi ve Türkiye'de 1.000.000 üzerinde işgücü istihdamına sahip ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biridir.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gaziantep'te birçok sektörde ve kendi alanında başarılı olan iş insanlarından oluşmaktadır. Şubemizin üyelerinin Gaziantep işgücüne olan katkısı 9000'in üzerindedir.

Bizim var olma amacımız;

Üyelerimize rehberlik etmek, Gaziantep ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. ASKON Gaziantep şube olarak her zaman üyelerinin iş hayatına katkı sağlayacak programlara önem vermekteyiz, bu seminerimiz bunun bir örneğidir.

Başkan Güneş; her başarılı iş insanının bir başarı hikâyesinin mutlaka olduğunu ve bu hikâyelerinde yazılırken çeşitli şifrelerin oluştuğuna değinirken bu eğitim sonrasında var olan şifrelerimizin güncellenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Seminere birçok kurumsal firmaya danışmanlık veren ünlü Danışman, Eğitimci Onur TUĞMAN konuşmacı olarak katılım sağladı.

Duayen konuşmacı, seminerde yapay zekâ, liderlik, strateji, finansal yönetim, satış ve pazarlama teknikleri, ekip kurmak, risk almak, kalifiye personel gibi çeşitli konularda bilgiler verdi.

Program sonrası katılımcılarla yapılan söyleşilerden ortaya çıkan satır başlarında ise;

Bu tarz programlar için başta Anadolu Aslanları Gaziantep Şube Başkanı Mustafa GÜNEŞ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tarz programların çok faydalı olduğu ve iş insanı olan kişiler tarafından takip edilerek katılım sağlanmasının faydalarına olacağına değinildi.”

Kaynak: Haber Merkezi