Her burcun özellikleri diğerlerine göre farklılık gösterir. Burçların benzerlikleri olsa da onları birbirinden ayıran temel özellikleri de vardır. Bazı burçlar kıskanç bazıları eğlenceli ve bazıları da oldukça kindar olabilir. Bu özellikleri bakımından her burç kendince benzersizdir.

İşte her insanın hayatında olması gereken ve varlığında ise eğlenceli karakteriyle ön plana çıkan burçlar…

YAY

Yay burcu insanı, duygusal olmasına karşın son derece enerjik yapısıyla dikkat çekmektedir. Yeni yerler keşfetmeyi severler. Macera ve eğlence olmazsa olmazlarıdır. Kolay arkadaş olurlar. Yaylar insanların, sıkılmadan arkadaşlık yapabilecekleri yegane kişilerdir.

ASLAN

Liderlik özelliklerinin yanı sıra özgüvenleri ile de dikkat çeken Aslanlar gösterişi severler. Onlarla hem eğlenip hem de kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Aşk konusunda da asla sınır tanımazlar.

İKİZLER

Sosyal yönleri güçlü olan İkizler burcu insanı, keşfetmeyi seven meraklı yapısıyla bilinmektedir. Bir söylediklerinin diğerini tutmayan bu kişilerin dengesiz oldukları düşünülse de onlarla sıkılmaz asla mümkün değildir. Sürekli yeni ve farklı deneyimler edinmeyi severler. Sohbetleri inanılmaz eğlenceli olan ikizlerin yanında kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Editör: Mehmet FENER