Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Bolat, Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bakan Bolat şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yavuz Işık ve Yönetim Kurulu üyelerini İstanbul'da bugün kabul ettik.

Hazır beton üretimindeki sektörel sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Hazır beton sektöründe son zamanlarda ülke genelinde ve özellikle 6 Şubat depreminin en ağır etkilediği beş vilayetimizdeki fahiş fiyat artışları ve piyasa bozucu uygulamalar konusunda uyarılarımızı ve fiyatların indirilmesi talebimizi kendilerine ilettik.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız” başlıklı fiyat indirme kampanyasına, THBB Yönetim Kurulu ve üye olan hazır beton üretici ve satıcı işletmeler bu toplantıda bize fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulundular ve yapacakları katkıları kamuoyu ile paylaşacaklarını beyan ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

MEHMET FENER

Editör: Mehmet FENER