6 Dönem Gaziantep Kent Konseyi  Başkanı Erdem Güzelbey  başkanlığında Hemşeri Dernekleri ve Mahalle Muhtarları Çalışma Grubu ilk seçimli toplantısı Hemşeri Dernekleri Başkanları ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Divan başkanlığını Erdem Güzelbey, Yürütme Kurulu üyeleri Dr. Mehmet Berk ve Aslı Ölçal yaptı.

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Erdem Güzelbey 6. Seçimli  toplantısında yaptığı konuşmasında "Hemşeri Dernekleri ve muhtarlıklarımızı

ilk defa bir araya gelerek şehrimizin sorunlarını çözme noktasında hemşeri dernekleri ve muhtarlıklarımızı birleştirdik hayırlı ve uğurlu olsun. Kentimizin başlıca önemli sorunları olan Temizlik, Sağlık, Okul , Park alanları ,ulaşım, Güvenlik ve Mobesa, Suriyeli mültecilerin yoğunluğu, çözümünü hızlı bir şekilde yapılmasına sizlerin destekleriyle etki sağlamaktır." dedi.

Çalışma Grubu olarak tek aday olan Hemşeri Derneklerini temsilen Huzeyfe Durmaz Başkan olarak seçildi. Muhtarları temsilen Başkan yardımcısı Ahmet Titiz seçilirken Sekreterliğe Yeter Eyyupoğlu, diğer başkan yardımcılıklarına ise   Ali Avcı, Metin Çelik, Gül Yıldız Bozgeyik seçildiler.

Kaynak: Haber merkezi