HÜDA PAR'ın yeni Başkanlık Divanı'nda görev dağılımı belli olmasının ardından, Gaziantep İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Faruk Göçer, İktisat Birim Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Yaklaşık 6 yıldır HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren İl Başkanı Faruk Göçer, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi seçilmişti.

Genel Merkez tarafından alınan karar ile Göçer’e, İktisat Birim Başkan Yardımcılığı görevi de verildi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği görevini ve İktisat Birim Başkan Yardımcılığı görevini de birlikte yürütecek olan Göçer, “Öncelikle beni İktisat Birim Başkan Yardımcılığı görevini veren Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’na teşekkür ederim. Biz halkımıza ve partimize hizmet etmek için buradayız. Bugüne kadarda verilen bütün görevleri alnımızın akıyla yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Hizmete ve çalışmaya devam etmek zorundayız. Türkiye'nin ve Gaziantep'in geleceği ile dertlenen, bu uğurda tarifsiz bir gayretle zamana ve mekâna mührünü basan güçlü ve kararlı teşkilatlarımızla yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ