Siyasi partiler 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için hazırlıklara başladı. 31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimler için bir yandan aday belirleme süreci devam ederken, diğer yandan da seçim kampanyası için çalışmalar yapılıyor.  


HÜDA PAR GAZİANTEP’TE SEÇİM STARTINI VERDİ 
31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başlayan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, seçim çalışmalarına hız verdi.
HÜDA-PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için açıklamalarda bulundu. 


HÜDA-PAR HER ZAMAN SAHADA
HÜDA-PAR’ın her zaman sahada olan bir parti olduğunu belirten Göçer, "Bizler sahadan kopmamaya her zaman dikkat ettik. İlçe başkanlıklarımız, gençlik ve kadın kollarımız ile birlikte şehrin her bölgesine nüfuz etmeye çalışıyoruz." dedi. 


MEVCUT DURUMDA BİR İTTİFAK YOK
HÜDA PAR Gaziantep İl Teşkilatı olarak her şeyi hazırlayarak genel merkeze ilettiklerini ifade eden Göçer, "2023 milletvekili seçimlerinde ittifakımız ile birlikte güzel sonuçlar aldık. Ancak şu anda bir ittifak yok. HÜDA-PAR hiçbir zaman kendisini ittifaklara kapatmış bir parti değildir. Son söz her zaman genel merkezimizin." şeklinde konuştu. 


ŞEHİTKÂMİL’DE OY POTANSİYELİMİZ YÜKSEK
Sahadaki çalışmalar için olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Göçer, "Sahadan çok güzelgeri dönüşler alıyoruz. Aldığımız dönüşler ve üye potansiyelimiz göz önüne aldığımızda Şehitkâmil'de başarılı olacağımızı düşünüyorum. Tabi ki her ilçede idari olarak başarılı olmak isteriz ama bunların içerisinde biz Şehitkâmil'de daha güçlüyüz." diye konuştu.

MEHMET FENER

Editör: Aylin Cıkcık