Tören Haberleri

tören haberleri ve güncel tören gelişmeleri, tören ile ilgili tüm video, tören fotoğrafları ve tören haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Hayırsever Ahmet Mukdat Ziylan vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla düzenlenecek bir dizi tören ve etkinliklerle anılacak.

GÜNCEL

Hayırsever Ahmet Mukdat Ziylan vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla Hoşgör Külliyesi’nde ve mezarı başında düzenlenecek olan törenlerle anılacak.

GÜNCEL

SANKO Üniversitesi Hastanesi, Türkiye Enstitüleri Başkanlığı’na (TÜSEB) bağlı, Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından akredite edildi.

GÜNCEL

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını kaybeden Gaziantepli sanayici iş adamı Celal Ersoy sevenlerinin göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı. Bahattin Nakiboğlu Camii’nde...

GÜNCEL

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis'te 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

EĞİTİM

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen coşkulu tören dikkat çekti.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, adalet sarayı ek hizmet binası temel atma töreninde yeni anayasa ile ilgili açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, hayırsever Fatih Büyükkonuklu tarafından yapımı tamamlanan Şehitkamil Müftülüğü Mehmet- Fadile Baloğlu 4-6 yaş Kur’an Kursu düzenlenen törenle...

GÜNCEL

MÜSİAD Gaziantep Şubesi başkanlığı devir teslim töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

GÜNCEL

TBMM Tören Salonu’nda 15 Temmuz nedeniyle anma töreni düzenlendi. İşte detaylar…

EĞİTİM

Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) yeni kütüphane binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

EĞİTİM

Gaziantep İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla açıldı.