Son dakika haberi Haberleri

Son dakika haberi haberleri ve güncel Son dakika haberi gelişmeleri, Son dakika haberi ile ilgili tüm video, Son dakika haberi fotoğrafları ve Son dakika haberi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


Gündem

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

ASAYİŞ

SON DAKİKA HABERİ: Uyuşturucu şebekelerine peş peşe darbeler. Ticaret Bakanlığı ve MİT operasyonuyla Hatay'da 1,2 ton uyuşturucu hap ele geçirildi.

ASAYİŞ

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 ilde düzenlenen "Sibergöz-9" operasyonunda 37 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GÜNCEL

SONDAKİKA: Ankara'nın Keçiören ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

GÜNCEL

Son Dakika Haberi: Kocaeli'de bir kişi karısını silahla vurarak öldürdü, oğlunu ağır yaraladı

GÜNCEL

İstanbul’da meydana gelen olumsuz hava şartları nedeniyle yüzlerce uçak seferi iptal edildi. THY 154, Pegasus da 82 seferin iptal olduğunu...

GÜNCEL

Olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal olan uçak seferleri arttı. THY olumsuz hava koşulları nedeniyle 154 seferini iptal ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

SON DAKİKA HABERİ: Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferinin karşılıklı olarak iptal edildiğini açıkladı.

EĞİTİM

Son dakika haberi... Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KYK burs sonuçlarının açıklandığını duyurdu.