Siber Haberleri

siber haberleri ve güncel siber gelişmeleri, siber ile ilgili tüm video, siber fotoğrafları ve siber haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad, çağrı cihazlarının patlatılması sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 750 kişinin yaralandığını duyurdu.

DÜNYA

Lübnan'da Hizbullah mensuplarının kullandığı çağrı cihazlarının patlatılması sonucu aralarında İran'ın Lübnan Büyükelçisi Mojtaba Amani'nin de bulunduğu en az bin kişi...

ASAYİŞ

Gaziantep'te siber dolandırıcılık yöntemiyle 19 vatandaşı 970 bin TL dolandıran 31 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Ali Süzen, VPN kullanılırken dikkatli davranılması gerektiğini bildirdi.

GÜNCEL

Dünyada yaşanan internet sorununa ilişkin açıklama yapan CrowdStrike CEO'su Kurtz, "Sorun tespit edildi, izole edildi ve bir düzeltme uygulandı" dedi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler'in (BM) 63 üyesi, siber uzayın kötü niyetli kullanılabileceğini belirtti.

ASAYİŞ

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, "Sosyal medya ya da mesajlaşma uygulamaları üzerinden gelebilecek asılsız içeriklere itibar etmeyin." uyarısında bulundu.