Şampiyonlar ligi Haberleri

şampiyonlar ligi haberleri ve güncel şampiyonlar ligi gelişmeleri, şampiyonlar ligi ile ilgili tüm video, şampiyonlar ligi fotoğrafları ve şampiyonlar ligi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek.

SPOR

Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Şampiyonlar Ligi'nin son kazananı Şahinbey Belediyespor, üst üste 3'üncü şampiyonluğunu almak istiyor.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2024-2025 sezonu, ilk kez düzenlenen lig formatında ilk hafta maçlarıyla başladı.

SPOR

Gaziantep Futbol Kulübü ile Galatasaray arasında oynanacak ve geçtiğimiz günlerde ertelenen maç tekrar ertelenebilir.

SPOR

Şampiyonlar Ligi play-off turunda bugün 3 karşılaşma oynandı. Organizasyonun lig aşamasına katılmaya hak kazanan 3 takım daha belli oldu.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçlarında bugün 3 karşılaşma oynandı.

SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi’nde önemli takımlarla karşılaşma sansını kaybettiklerini belirterek, “Avrupa Ligi’nde çok iyi işler yapabiliriz” dedi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ikinci maçında oynanan Fenerbahçe-Lille karşılaşmasını 190 medya mensubu takip etti.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ikinci maçında Fenerbahçe, normal süresi 1-0 biten mücadelede sahasında Fransız ekibi Lille ile uzatmalarda...

SPOR

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi için imza töreni düzenlendi. Törende konuşan golcü oyuncu açıklamalarda bulundu.

SPOR

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının sonuna gelinirken, son 16 turuna yükselen takımlar da belli olmaya başladı. Futbolseverler, kıran kırana bir mücadeleye...

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor. Kopenhag-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Kopenhag maçı TV8,5'ta yayınlanacak mı?