Mayıs Haberleri

Mayıs haberleri ve güncel Mayıs gelişmeleri, Mayıs ile ilgili tüm video, Mayıs fotoğrafları ve Mayıs haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile Mayıs ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu herkesin merakla beklediği mayıs ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Peki, Gaziantep’te kaç konut satıldı?

GÜNCEL

Türkiye genelinde konut satışları yıllık bazda yüzde 2,4 gerilerken aylık bazda yüzde 46,3 arttı.

GÜNCEL

Sunduğu yeni nesil e-ticaret deneyimiyle Türk üretici ve satıcıları dünya pazarlarıyla buluşturan Trendyol, mayıs ayına ilişkin e-ihracat verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Gaziantep, mayıs ayında gerçekleştirdiği 902 milyon 26 bin dolarlık ihracatla bir önceki yıla göre yüzde 3,7 artış gösterdi.

EKONOMİ

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, Mayıs 2024'e ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı. Türkiye'de ekonomik koşulların zorlaşmasıyla birlikte, açlık ve yoksulluk...

DÜNYA

İran'da 1 Mart ve 10 Mayıs'ta yapılan birinci ve ikinci tur Milletvekili Seçimleri'yle şekillenen Meclis, göreve başladı.

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Mayıslar her zaman bizim olduğu gibi bu sene de bizim olacak. 2023'te, 23. şampiyonluk, 2024'te, 24....

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler, siyonist işgal rejiminin 6 Mayıs'ta saldırılarını yoğunlaştırması sonrasında 80 bin kişi Refah'tan ayrıldığını açıkladı.

YAŞAM

Birkaç gündür mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları yüksek yaylalarda Mayıs ayında kar yağışının görülmesine neden oldu.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, mayıs ayının ilk Güvenlik Toplantısı'nı gerçekleştirdiklerini duyurdu.

SİYASET

Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.