Kassam tugayları Haberleri

kassam tugayları haberleri ve güncel kassam tugayları gelişmeleri, kassam tugayları ile ilgili tüm video, kassam tugayları fotoğrafları ve kassam tugayları haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze şehrinde kara operasyonu yürüten İsrail birliklerine düzenlediği roket saldırılarına ait yeni görüntüler yayınladı.

GÜNCEL

Kassam Tugayları, bu sabahtan bu yana Gazze'nin çeşitli bölgelerinde en az 15 işgal aracını hedef aldı, düşman kuvvetlerine sıfır mesafeden...

GÜNCEL

Kassam Tugayları, mücahitlerin bugün Gazze'de en az 29 işgal aracını tamamen veya kısmen imha ettiğini, yer yer çatışmalara girip siyonistlere...

GÜNCEL

Kassam Tugayları, mücahitlerin Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Beyt Hanun'u işgal eden siyonist kuvvetlere ateş açarak vurdukları görüntüleri paylaştı.

GÜNCEL

Kassam Tugayları, Gazze'de diğer direniş gruplarıyla birlikte işgal araçlarını ve işgal kuvvetlerini hedef alıyor, onları bozguna uğratıyor.

DÜNYA

HAMAS'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, işgal altındaki Batı Şeria'da düzenledikleri operasyonda iki siyonist rejim askerini öldürdüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Hamdan, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in Gazze'de 24 saatten kısa bir süre içinde 3 katliam gerçekleştirdiğini ve bine...

DÜNYA

HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Gazze'deki kara çatışmalarında direnişin işgalcilere ağır kayıplar verdiğini vurgulayarak, Kassam Tugayları'nın daha sonra kara...

GÜNCEL

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin doğusunda siyonist işgal rejimine ait bir aracı vurduğunu duyurdu.

GÜNCEL

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de, akşam saatlerinde Gazze Şeridi’nden fırlatılan roketler nedeniyle siren sesleri yükseldi.

GÜNCEL

Kassam Tugayları, bazı siyonist kadın esirlerin işgal hükümetine ve onun başkanı Binyamin Netanyahu'ya verdiği videolu mesajı yayımladı.

GÜNCEL

 İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari, İsrail'in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas’ın İstihbarat Başkan Yardımcısı Shadi Barud'un öldürüldüğünü açıkladı.