İftar sofralarını süsleyen hurmaların magnezyum ve kalsiyum açısından zengin, kemik sağlığı, mide hazımsızlığı ve kabızlığa önemli faydasının yanı sıra tansiyonu...
Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı.
Diyetisyen Volkan Çiçeklidağ, Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmezi hurmada glikoz şurubu tehlikesine karşı konuştu.
Ramazan Ayı'nda doğru beslenmenin önemine dikkat çeken Diyetisyen Okan Güler, "Ramazan pidesi ve hurmanın fazla tüketilmesini önermiyoruz, olumsuz etkiler oluşturabilir"...
Ramazan ayı ile özdeşleşmiş hurma tezgahta yerini aldı. Çarşı pazara akın eden insanlar yoğunluk oluşturdu.
İftar sofralarını süsleyen hurmaların magnezyum ve kalsiyum açısından zengin, kemik sağlığı, mide hazımsızlığı ve kabızlığa önemli faydasının yanı sıra tansiyonu...
Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı.
Diyetisyen Volkan Çiçeklidağ, Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmezi hurmada glikoz şurubu tehlikesine karşı konuştu.
Ramazan Ayı'nda doğru beslenmenin önemine dikkat çeken Diyetisyen Okan Güler, "Ramazan pidesi ve hurmanın fazla tüketilmesini önermiyoruz, olumsuz etkiler oluşturabilir"...
Ramazan ayı ile özdeşleşmiş hurma tezgahta yerini aldı. Çarşı pazara akın eden insanlar yoğunluk oluşturdu.
İftar sofralarını süsleyen hurmaların magnezyum ve kalsiyum açısından zengin, kemik sağlığı, mide hazımsızlığı ve kabızlığa önemli faydasının yanı sıra tansiyonu...
Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı.
Diyetisyen Volkan Çiçeklidağ, Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmezi hurmada glikoz şurubu tehlikesine karşı konuştu.
Ramazan Ayı'nda doğru beslenmenin önemine dikkat çeken Diyetisyen Okan Güler, "Ramazan pidesi ve hurmanın fazla tüketilmesini önermiyoruz, olumsuz etkiler oluşturabilir"...
Ramazan ayı ile özdeşleşmiş hurma tezgahta yerini aldı. Çarşı pazara akın eden insanlar yoğunluk oluşturdu.
İftar sofralarını süsleyen hurmaların magnezyum ve kalsiyum açısından zengin, kemik sağlığı, mide hazımsızlığı ve kabızlığa önemli faydasının yanı sıra tansiyonu...
Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı.
Diyetisyen Volkan Çiçeklidağ, Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmezi hurmada glikoz şurubu tehlikesine karşı konuştu.
Ramazan Ayı'nda doğru beslenmenin önemine dikkat çeken Diyetisyen Okan Güler, "Ramazan pidesi ve hurmanın fazla tüketilmesini önermiyoruz, olumsuz etkiler oluşturabilir"...
Ramazan ayı ile özdeşleşmiş hurma tezgahta yerini aldı. Çarşı pazara akın eden insanlar yoğunluk oluşturdu.
İftar sofralarını süsleyen hurmaların magnezyum ve kalsiyum açısından zengin, kemik sağlığı, mide hazımsızlığı ve kabızlığa önemli faydasının yanı sıra tansiyonu...
Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı.
Diyetisyen Volkan Çiçeklidağ, Ramazan Ayında sofraların vazgeçilmezi hurmada glikoz şurubu tehlikesine karşı konuştu.
Ramazan Ayı'nda doğru beslenmenin önemine dikkat çeken Diyetisyen Okan Güler, "Ramazan pidesi ve hurmanın fazla tüketilmesini önermiyoruz, olumsuz etkiler oluşturabilir"...
Ramazan ayı ile özdeşleşmiş hurma tezgahta yerini aldı. Çarşı pazara akın eden insanlar yoğunluk oluşturdu.